Waar gaan we heen ..... Weer zin om mee te reizen?
Door: Brigitta
Blijf op de hoogte en volg Brigitta
07 Juli 2025 | Nederland, Bussum
Met het jaar wordt de voorbereiding minder. De discussies over landen en bestemmingen zijn de afgelopen weken gevoerd. Vanavond samen met Feline wat hotspots op de kaart gepind en we zien het wel. De planning nu: de westkust van Denemarken verkennen, Ribe bezoeken. Het weer ons de weg laten lijden. En een paar hotspots op de kaart en ideeetjes:
Eventueel met de boot van Frederikshavn naar Göteborg.
De westkust van Zweden boven Goteborg (mooie scherenkust)
Neef Sjaak in Åmål (Edsleskog), Zweden bezoeken? En ja dan ligt Charlotteberg met de Gottenbiten wel "heel dicht" in de buurt.
Een bloedmooie camping in de buurt van Lom, Noorwegen (Donfoss camping)
Maar ja, de camping in Andeness (Andoya) is ook wel het bezoeken waard - daar zijn we eigenlijk te kort geweest.
Tromso? Senja en de Tungeneset? Saltstraumen camping bij Bodo?
We zien het allemaal wel. Het weer laten we ons leiden - we hebben alles al een keer gehad, van storm Hans tot ruim 30 graden in het Poolgebied.
Voor de volgers: je staat in de maillijst van vorig jaar. Wil je dit jaar weer al lezend meereizen? Niets doen, dan krijg je vanzelf alles weer binnen. Liever niet? Ook geen probleem, laat het met even weten, dan haal ik je van de maillijst af.
Tot snel!
08 Juli 2025 - 15:27
Alex Vos:
[e-1f60a] Leuk Brigitta om julie weer te volgen groetjes
08 Juli 2025 - 16:01
Yvonne :
Buurtjes, ik ga ook mee op jullie avontuur!!