Rustdag
Blijf op de hoogte en volg Brigitta
26 Juli 2022 | Noorwegen, Volden
Als we wakker worden na een winderig nachtje besluiten we vandaag, als dat kan, een dagje te blijven staan. Na zeven dagen en ruim 2300 km reizen is een dag even niets wel fijn. Daarbij geven ze voor het hele gebied vandaag de hele dag regen. Dan kan je twee dingen doen. Op de plek blijven met zeker te weten een goede plek, elektriciteit, WiFi, fijn sanitair en een set-up die al goed staat óf we vertrekken rijden in de regen en moeten dan in de regen alles ook weer opbouwen. We doen het eerste.
Een rustdag betekent dat Feline ongegeneerd gebruik kan maken van de WiFi en haar Netflix serie uit kan kijken (Stranger Things - ik ga hem bij thuis komst ook maar kijken, ik snap niks van alle ingewikkelde verhalen :see_no_evil:), Farid de camping eigenaar van zijn werk kan houden en ik gebruik kan maken van de aanwezige was faciliteiten zodat de kleding van een week weer schoon de tas in kan.
Ondertussen de getijdetabel maar eens opgezocht om het hoog en laagwater even goed te kunnen zien. Het stroomt behoorlijk in de fjord. De getijdetabel laat zien dat het vannacht waarschijnlijk springtij is. (Nieuwe maan), het hoogwater van 23.40 uur is serieus hoger dan dat van 11.10 uur. Geen idee of ik nog wakker ben om het te aanschouwen.
De dag verloopt inderdaad grauw en grijs met wind en regen. Feline heeft Stranger Things uit en de was zit schoon in de tassen.
We bestellen een mega pizza bij het camping restaurant en vertrekken snel de warme daktent in: kaartavondje.
Hopenlijk klopt de weersverwachting en wordt het vanaf middernacht droog, kunnen we morgenochtend alles weer droog inpakken.
27 Juli 2022 - 13:25
Johan:
Nou zo kom je wel weer tot je rust. Mooie foto's